fbpx

Shop nu je favoriete beauty producten met 10%korting 🤩 + gratis verzending 🎁 geldig tot 06-12-22 kortingscode: Sint10

Over Priori

Geen huid is hetzelfde.

En het kan zijn dat je huid afgelopen jaren is veranderd. Priori biedt natuurlijke producten die zich aanpassen aan de behoeften van jouw huid. Dat is namelijk waar dit merk sterk in is: skincare die jouw huid leest en verbetert. Met producten die aanvullen, hydrateren, beschermen en herstellen daar waar jij dat nodig hebt. Zodat je de hele dag door de meest stralende huid mogelijk hebt.

ADAPTIEVE SKINCARE

De specialist in huidverbetering

Total Beauty Skin kiest voor Priori om zo nog verder te gaan op het gebied van huidverbetering.

Het merk richt zich op alle huidtypes, ook de meest gevoelige huid en complexe huidproblemen. Priori verbetert de huid door het probleem aan te pakken bij de oorzaak. Bij de behandeling in onze salon reinigen, stimuleren, vernieuwen en beschermen we je huid. Tijdens je beautyritueel thuis doe je hetzelfde met Priori’s producten.

LED mask

Grandioze ervaring met Unveiled LED Mask

Sinds vorig jaar werken wij met Priori’s Unveiled LED Mask. En die werkt grandioos. Het LED masker is voor alle huidtypes: van acne en rimpels tot een gevoelige en rode huid. Hij werkt voor elk huidprobleem vernieuwend en verbeterend. Dat zien we en voelen het ook. Na vier weken met iedere week drie behandelingen, geven de gebruikers het volgende aan:

  • 96% ziet minder zichtbare lijntjes 
  • 95% ervaart verbetering in pigment en textuur
  • 95% zegt een heldere en vollere huid te hebben
  • 98% voelt een stevigere huid

Ook voor extreem gevoelige huid

In 2005 introduceert Priori zijn eerste producten. Toen nog exclusief voor artsen en gespecialiseerde behandelcentra. Wij zijn blij dat Priori ervoor kiest zijn producten voor onze salon en thuisgebruik toegankelijk te maken. Priori is:

  • Geschikt voor alle huidtypes en -problemen
  • Ook voor de extreem gevoelige huid en huidproblemen, zoals rosacea 
  • Met wetenschappelijke formule die zich schikt naar elke huid
  • Vrij van parfum en parabenen

Welke producten passen bij jouw huid?

Priori biedt handige Starterskits. Zo ervaar je de producten, voor je grote verpakkingen koopt. Welke producten jou op weg helpen naar een stralende en gezonde huid, is afhankelijk van je huidtype en wat je wilt bereiken met je huid.

Kom eens langs bij Total Beauty Skin en krijg graag advies over de behandelingen en producten van Priori. Dan kun je actief aan de slag met de verbetering van je huid. 

Mis niets! Schrijf je in en ontvang 1 tot 2 keer per maand korting, tips en Total beauty skin nieuws.