Lock Down Salon — Shop nu met 15% korting op het gehele assortiment m.u.v. lopende acties en kits — Kortingscode: lockdown15

Bij Total beauty skin staat schoonheid, ontspanning en uiteindelijke rust centraal, daarom werken wij ook uitsluitend op afspraak zodat wij u voldoende aandacht kunnen geven.

Total Beauty Skin is elke werkdag geopend, zie ook onze openingstijden. Wanneer u een afspraak wilt maken kunt u dat telefonisch, door een e-mail te sturen of online een afspraak maken.

Mijn naam is Ilona, schoonheidsspecialist en pedicure vanaf 2008 en eigenaresse van Total beauty skin.

Ik voer met veel passie de behandelingen met diepgaande resultaten voor natuurlijke huidverzorging en huidverbetering uit. De werkwijze van mij is persoonlijk, resultaat gericht en de behandelingen zijn altijd afgestemd op uw huidconditie. Door middel van een uitgebreide huidanalyse en de wensen die u heeft als klant bekijken we samen welke resultaat er voor u het beste te behalen is.

Merel versterkt ons team sinds maart dit jaar en daar zijn wij natuurlijk razend enthousiast over.

Ze heeft een paar gouden handen waarbij je bij haar zowel voor verzorgende en ontspannende behandelingen in diepe rust komt maar ook voor huidverbetering ben je bij Merel in goede handen. Merel heeft net zoals ons de specialisaties acne en bindweefselmassage waarbij je voor specifieke huidproblemen mooie resultaten kunt behalen.


Merel is aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag (oneven weken) en zaterdag (even weken)

Heidi heeft dezelfde passie als mij voor het vak en samen vormen we een sterk team.

Bij Heidi kunt u terecht voor huidverzorgende en huidverbeterende behandelingen, pedicure / manicure behandelingen, losse behandelingen en lichaamsmassages. Voor specifieke huidproblemen ben je bij Heidi ook in goede handen. “Samen met jou wensen maken we je huid weer gezond” 


Heidi is aanwezig op maandag, woensdag, vrijdag (even weken) en zaterdag (oneven weken)

Contact

Total Beauty Skin
van Rijgersmapark 4
8531JA Lemmer

Bel ons: +31 (0)514 – 74 50 80
Mobiel: +31 (0)6 – 30 47 14 82
Mail: info@totalbeautyskin.nl


Openingstijden

Maandag 09.00-21.30
Dinsdag09.00-21.30
Woensdag09.00-17.30
Donderdag09.00-17.00
Vrijdag09.00-17.00
Zaterdag10.00-15.00