fbpx

Shop 3 producten van Absolution 🌿 en ontvang gratis een gevlochten shopper 🤍🍀

Over Murad

Murad is een Amerikaans merk dat continu vernieuwd om de beste resultaten te behalen in huidverzorging.

De bewezen formules van dit merk geven je een gezondere en jeugdige uitstraling. Zonder ontspanning tijdens jouw beautyritueel uit het oog te verliezen.

Skincare die werkt voor iedere huid

Bij Total Beauty Skin zijn we trots op de resultaten die we halen met Murad. Bij onze klanten zien wij dat hun huid echt verbetert. Wij kiezen voor dit huidverzorgend en huidverbeterend merk, omdat Murad elk huidprobleem aanpakt: 

  • Huidverslapping
  • Lijntjes en rimpels
  • Acné, ook als het hardnekkig is
  • Pigmentvlekken
  • Roodheid, rosacea
  • Droge huid
dr. Murad

De formule van dermatoloog dr. Murad

De producten van Murad bevatten antioxidanten, ontstekingsremmers en werken hydraterend. “Elk product van Murad heeft de kracht de huid te transformeren”, zegt dermatoloog Dr. Murad. De arts uit de Verenigde Staten baseert zijn producten op onderzoek en ervaring. Murad gelooft in effectieve behandelingen en goede huidproducten. En dat in combinatie met gezonde voeding, water drinken, sport en zo min mogelijk stress.  

Het 3 stappen systeem van Murad

Ieder huidtype of huidprobleem kan worden verbeterd met het 3 stappen systeem. Met zichtbaar en blijvend resultaat. 

Stap 1 Reinigen

Reinig je gezicht, liefst twee keer per dag, met een passende cleanser of toner. Zo verwijder je vuil, make-up en dode huidcellen. 

Stap 2 Behandelen

Misschien wel de belangrijkste stap in je dagelijkse ritueel. Murad heeft productlijnen voor het herstellen en verbeteren van je huid. Kies de lijn die past bij jouw huid.

Stap 3: Hydrateren 

zorgt voor bescherming door hydraterende producten, eventueel met een beschermings factor tegen de zon. Voor een stralende huid waarbij het vochtniveau op pijl is. 

Zoek je producten die passen bij jouw huid?

Welke Murad producten effectief zijn voor jouw huid is afhankelijk van je huidtype en wat je wilt verbeteren aan je huid. Je kunt de producten van verschillende lijnen van Murad door elkaar gebruiken. Bij Total Beauty Skin adviseren we je graag. Dan weet je zeker dat je alles uit de producten van Murad haalt. Op weg naar een blijvend stralende en gezonde huid. 

Mis niets! Schrijf je in en ontvang 1 tot 2 keer per maand korting, tips en Total beauty skin nieuws.