fbpx

Shop 3 producten van Absolution 🌿 en ontvang gratis een gevlochten shopper 🤍🍀

Over de salon

Total Beauty Skin is een schoonheidssalon in Lemmer gespecialiseerd in huidverbetering

Met zorg werken wij samen met jou aan een stralende, gezonde huid. Die weg is per persoon anders. En dat vraagt om een specifieke aanpak in behandeling en gebruik van producten. Persoonlijk, effectief en ontspannen. Want ook dat hoort bij huidverbetering. 

Huidscan

Persoonlijk plan voor huidverbetering

In onze salon start je met een uitgebreide huidscan. Zo brengen we de conditie van je huid nauwkeurig in kaart. Daarop baseren we een geheel persoonlijk behandelplan. Bij Total Beauty Skin werken we met producten van Murad en Priori. Merken die effectief zijn voor een droge huid, rimpels en pigment, acné of rosacea. En ze bieden verzorging voor mensen zonder huidproblemen, die hun huid gewoon mooi en gezond willen houden.

Geniet

Complete rust tijdens ontspannen behandeling

Een moment voor jezelf hoort erbij als je naar de schoonheidsspecialist gaat. Kruip in de stoel en ga comfortabel liggen, warm onder de dekens. Zodra je de warme nevel in je gezicht voelt, hoef jij je ogen niet meer open te doen. Geniet van het aanbrengen van de maskers en lotions. Droom weg bij het masseren van je nek en schouders, van je handen of voeten. En wanneer het allemaal voorbij is, kom je rustig bij onder het genot van een gezonde smoothie.

Ervaren

Total Beauty Skin bestaat 12 jaar 

Total Beauty Skin is 12 jaar geleden opgericht door Ilona Bouwman. Het begon in een salon aan huis. Al snel groeide die uit zijn voegen: Total Beauty Skin verhuisde naar het Van Rijgersmapark. En het team is versterkt met huidspecialisten, Manon en Femke. De visie van de salon is altijd gelijk gebleven: persoonlijke aandacht, uiteindelijke rust en het laten stralen van natuurlijke schoonheid.

Het team

Ilona, Manon, Merel & Femke

Ze hebben een paar gouden handjes. En geven je de beste behandelingen

Producten

Murad, Priori en Blezi

Ken jij ons assortiment skincare producten al? Bestel nu eenvoudig online

Behandelingen

Gezicht, handen en voeten, massage

Naast huidverzorging en verbetering kun je ook terecht voor ontspannende massages

Mis niets! Schrijf je in en ontvang 1 tot 2 keer per maand korting, tips en Total beauty skin nieuws.