fbpx

€5 korting🎁 op alle producten kortingscode: Shopping5euro geldig tot 11 sept 2023

Huidverbetering stappenplan

Huidverbetering betekent met zorg werken aan een stralende, gezonde huid. Een huid die je met trots draagt, die je zelfvertrouwen geeft. Iedereen is uniek, dat geldt ook voor je huid. Of je nu kleine of grote huidproblemen hebt, weet dat je er niet mee rond hoeft blijven te lopen.

Huidverbetering voor grote en kleine huidproblemen

Huidproblemen verdwijnen niet zomaar. Ze vragen om een intensievere aanpak. Huidverbetering gaat dieper en verder waar huidverzorging ophoudt. En is geschikt voor: 

  • Zichtbare lijntjes en rimpels
  • Verstoord pigment waardoor je vlekken in je gezicht krijgt
  • Een doffe teint en donkere kringen onder de ogen
  • Acné door een schommelende hormoonhuishouding 
  • Roodheid door rosacea
  • Droge en geïrriteerde huid

Hoe ziet een huidverbeterende behandeling eruit?

Een huidverbeterende behandeling bestaat uit effectieve gezichtsbehandelingen en producten met werkzame stoffen voor je thuisritueel. Daarbij begin je altijd met een uitgebreide huidscan om je huid tot in detail in kaart te brengen. 

Stap 1: Huidscan

De huidscan brengt de verschillende lagen van jouw huid tot in detail in kaart. Zo zie je direct waar pigment is verstoord, waar de droogte of irritatie en hoe je huidconditie is. En daarmee wordt duidelijk welke behoeften jouw huid heeft. 

Stap 2: Gezichtsbehandeling

Je huid wordt gereinigd, intensief verzorgd en beschermd met hoogwaardige producten. Producten die de kracht hebben om je huid weer te laten stralen. De behandeling is afgestemd op de resultaten van de huidscan. En ontspanning, dat hoort er ook bij huidverbetering gewoon bij. 

Stap 3: Thuis aan de slag

Door de huidscan (stap 1) weet je precies welke producten jij nodig hebt voor een mooie, gezonde huid. Dagelijkse gezichtsverzorging is belangrijk om optimaal resultaat te behalen in huidverbetering. Reinig je gezicht dagelijks 2 keer. Voed je huid met de juiste producten. En zorg altijd voor bescherming van je huid. Maak gewoonte van jouw beautyritueel. 

Stap 4: Gezonde levensstijl

Huidverbetering gaat hand in hand met gezonde voeding, genoeg water drinken, rust nemen en stress vermijden. Want ook die factoren hebben direct effect op de structuur en conditie van je huid. Zorg goed voor jezelf, dan zorg je ook goed voor je huid.

Je voelt en ziet direct resultaat

Total Beauty Skin werkt met merken die constant innoveren om de beste resultaten te behalen in huidverbetering.

Elk product voedt en hydrateert de huid, werkt zuiverend en ontstekingsremmend. Het dringt diep door in de huid en stimuleert de aanmaak van nieuwe, gezonde huidcellen. Dat merk je -en voel je- doordat de huid voller, steviger en vitaler wordt.

Wil jij weten hoe je huid
gezonder en stralender wordt? 

Kom gerust langs voor advies.

Mis niets! Schrijf je in en ontvang 1 tot 2 keer per maand korting, tips en Total beauty skin nieuws.