fbpx

Shop 3 producten van Absolution 🌿 en ontvang gratis een gevlochten shopper 🤍🍀

Het team

Bij Total Beauty Skin staan natuurlijke schoonheid, ontspanning en uiteindelijke rust centraal.

Maak een afspraak voor een behandeling bij Ilona, Manon, Femke of Elvi. Zo weet je zeker dat jij de volledige aandacht hebt. 

Ilona is eigenaar van Total Beauty Skin. De beste producten, effectieve behandelingen, het gebruik van technologie: Ilona’s ambities en vernieuwende ideeën voor de salon zijn grenzeloos.

Naast haar staat een team dat minstens zo enthousiast is over uiterlijke verzorging en schoonheid. Ze inspireert haar specialisten zichzelf te blijven ontwikkelen. Zo kun je er vanuit gaan zij alles weten over huidverzorging en huidverbetering.

Zelf werkt ze al bijna 15 jaar als huidspecialist. Ilona is persoonlijk, werkt gestructureerd en resultaatgericht. Ze luistert naar je, bekijkt de conditie van je huid en stemt de behandeling en producten daarop af. Ilona zorgt ervoor dat je op je gemak bent, kunt genieten van je behandeling en ontspant. En ze is blij als ze haar cliënten ziet stralen, doordat hun huid zichtbaar verbetert. Ilona is gespecialiseerd in huidcoaching, bindweefselmassage, acné en pedicure.

Ilona Bouwman

Manon Nagelhout

Manon versterkt het team van Total Beauty Skin sinds 2021.

Manon heeft eerst een paar jaar ervaring opgedaan bij Kees de Bruin te Joure. Haar handen zijn betoverend en zorgen ervoor dat je je gelijk op je gemak voelt. Manon legt het liefst iedereen in de watten en voor huidverbetering gaat ze altijd voor het maximale resultaat. Manon is specialist in huidcoaching, bindweefselmassage, en pedicure. 

Kom binnen bij Femke en je bent direct op je gemak. Ze is enthousiast, weet wat ze doet en legt je alles rustig uit.

Gezichtsbehandelingen, massages, pedicure behandelingen en het adviseren in huidverzorging en -verbetering: die afwisseling maakt Femke blij. Ook heeft ze kennis van onze innerlijke lichaam op gebiedt van supplementen. Hiervoor is ze namelijk bij Holland & Barret werkzaam geweest “Mijn streven is iedere behandeling doelgericht en optimaal uit te voeren. Zodat mensen tevreden en ontspannen naar huis gaan.” Sinds 2021 werkt Femke bij Total Beauty Skin. Femke is gespecialiseerd in bindweefselmassage, huidcoaching en acné en pedicure. 

Femke Voet

Mis niets! Schrijf je in en ontvang 1 tot 2 keer per maand korting, tips en Total beauty skin nieuws.