fbpx

10% Korting op alle producten uit de Murad Environmental Shield lijn
kortingscode: Murad10
geldig tot 24 oktober

Het team

Bij Total Beauty Skin staan natuurlijke schoonheid, ontspanning en uiteindelijke rust centraal.

Maak een afspraak voor een behandeling bij Ilona, Heidi of Merel. Zo weet je zeker dat jij de volledige aandacht hebt. 

Ilona is eigenaar van Total Beauty Skin. De beste producten, effectieve behandelingen, het gebruik van technologie: Ilona’s ambities en vernieuwende ideeën voor de salon zijn grenzeloos.

Naast haar staat een team dat minstens zo enthousiast is over uiterlijke verzorging en schoonheid. Ze inspireert haar specialisten zichzelf te blijven ontwikkelen. Zo kun je er vanuit gaan zij alles weten over huidverzorging en huidverbetering.

Zelf werkt ze al bijna 15 jaar als huidspecialist. Ilona is persoonlijk, werkt gestructureerd en resultaatgericht. Ze luistert naar je, bekijkt de conditie van je huid en stemt de behandeling en producten daarop af. Ilona zorgt ervoor dat je op je gemak bent, kunt genieten van je behandeling en ontspant. En ze is blij als ze haar cliënten ziet stralen, doordat hun huid zichtbaar verbetert. Ilona is gespecialiseerd in huidcoaching, bindweefselmassage, acné en pedicure.

Ilona Bouwman

Heidi Brouwer

Heidi versterkt het team van Total Beauty Skin sinds 2015.

Haar passie voor het vak is versterkt door zelf te ervaren. “Een moment voor mijzelf om bewust te voelen: hoe gaat het eigenlijk met mij? Dat doet mij goed”, zegt ze. Heidi is geïnspireerd door wat de huid ons vertelt. En wil alles weten over gezonde voeding en beweging. Ze geniet van anderen aandacht geven en haalt je graag uit de dagelijkse sleur. De mooiste uitdaging? Iemands natuurlijke schoonheid nog meer te voren laten komen. Heidi is specialist in huidcoaching, bindweefselmassage, acné en pedicure. 

Kom binnen bij Merel en je bent direct op je gemak. Ze is enthousiast, weet wat ze doet en legt je alles rustig uit.

Gezichtsbehandelingen, massages, hand- en voetbehandeling en het adviseren in huidverzorging en -verbetering: die afwisseling maakt Merel blij. “Mijn streven is iedere behandeling doelgericht en optimaal uit te voeren. Zodat mensen tevreden en ontspannen naar huis gaan.” Sinds 2019 werkt Merel bij Total Beauty Skin. Ze heeft gouden (stevige) handjes en geeft massages waar je volledig bij wegdroomt. Daarnaast is Merel gespecialiseerd in bindweefselmassage, huidcoaching en acné. 

Merel Kelderhuis