fbpx

🤍Shop nu je favoriete beauty producten met 15%korting 🤩 + gratis verzending 🎁 geldig tot zondag 27-11-22 kortingscode blackfriday 🤍

Over Cosmetique Totale

Cosmetique Totale is sinds 2004 uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van hoogwaardige paramedische behandelmethoden voor definitieve ontharing, het verwijderen van tatoeages, acne, littekens, kalknagels, pigmentvlekken, couperose, huidverjonging en huidverbetering.

Maak gemakkelijk een afspraak online

ONGEWENSTE HAARGROEI

Iedereen heeft haren op zijn of haar lichaam, dit is volkomen normaal. Maar wanneer er sprake is van ongewenste haargroei of overbeharing, is dit voor veel mensen een probleem. Er zijn verschillende oorzaken voor overbeharing, maar gelukkig zijn er ook oplossingen om definitief van ongewenste haargroei af te komen.

ACNE

Acne is een veelvoorkomende, vervelende huidaandoening waarbij de talgklieren verstopt en/of ontstoken raken. Er bestaan verschillende vormen acne. Je kunt er last van hebben op het gezicht (acne vulgaris) maar ook elders op het lichaam of in de lichaamsplooien (acne ectopica/hidradenitis suppurativa).

TATTOO VERWIJDEREN

Steeds meer mensen nemen tegenwoordig een tattoo. Omdat de inkt onder de huid geïnjecteerd wordt was dit tot voor kort een blijvende herinnering. Tegenwoordig kun je als je spijt hebt, je tattoo laten weglaseren. Wij gebruiken hiervoor de geavanceerde Pico 4 laser en behandelen vervolgens na met de Focus dots methode. Hierdoor zal je veel minder gevoeligheid ervaren en komt je huid sneller tot rust. 

COUPEROSE

Couperose is een huidaandoening waarbij rode of paarse gesprongen adertjes zichtbaar zijn in de huid. Ook kan er sprake zijn van rosacea (roodheid in combinatie met acne) of diffuse roodheid. Naast dat je je onzeker kunt gaan voelen kan rosacea ook leiden tot ontstekingen. Met onze behandelingen kan rosacea sterk verminderd worden en ontstekingen worden voorkomen.

LITTEKENS EN STRIAE

Littekens kunnen iemand erg onzeker maken. Een litteken is het gevolg van diepere wonden en een onderdeel van het huidherstel. Hoe dieper of groter de beschadiging is geweest, hoe groter de kans op een blijvend litteken. Striae is ook een soort litteken dat ontstaan is op plaatsen waar de huid in een korte tijd snel is opgerekt. Dat kan bijvoorbeeld door overgewicht of een zwangerschap zijn. 

PIGMENTVLEKKEN

Pigmentvlekken zijn verkleuringen van de huid die op elke plek van het lichaam voor kunnen komen. Deze kunnen van nature op je huid aanwezig zijn, maar ook door zwangerschap of ouderdom ontstaan. In het derde trimester van een zwangerschap kan door hyperpigmentatie een zwangerschapsmasker of Melasma ontstaan. Met onze medische lasermethode kunnen wij deze verkleuringen zeer goed laten verdwijnen. 

RIMPELS

Zie jij met lede ogen aan dat naarmate je ouder wordt, er steeds meer rimpels in je gezicht verschijnen? Dit is een heel normaal proces dat je wel kunt vertragen door gezond te eten, niet teveel alcohol te nuttigen en niet te roken. Ook zonnen is eigenlijk uit den boze. Maar omdat je wel een beetje van het leven wilt genieten hebben wij de beste huidtherapeuten, artsen en laserapparatuur om van je rimpels af te komen. 

SCHIMMELNAGELS

De termen kalknagels en schimmelnagels worden vaak door elkaar heen gebruikt. Omdat het om een schimmelinfectie op je nagels gaat, noemen wij het schimmelnagels. Meestal zijn de teennagels geïnfecteerd, maar een schimmelinfectie kan ook op de nagels van de handen voorkomen.

FIBROMEN EN OUDERDOMSWRATJES

Fibromen, ook wel ouderdomswratjes of steelwratjes genoemd, zijn goedaardige huidgezwellen. Het zijn kleine, zachte bobbeltjes die over het hele lichaam kunnen voorkomen. Vooral in de hals, onder de oksels, onder de borsten en in de liezen komen ze voor.

Mis niets! Schrijf je in en ontvang 1 tot 2 keer per maand korting, tips en Total beauty skin nieuws.